Raamfolie wordt gewoonlijk aangebracht op de binnenzijde van het glas. Dit gebeurt door middel van water met afwasmiddel. Die vloeistof wordt daarna met speciale wissers tussen folie en glas verwijderd. Tenslotte wordt de folie langs de randen strak weggesneden. Al deze handelingen betekenen dat het plakken van raamfolie specialistisch werk is. Als u dit laat uitvoeren door Perfo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Op al onze raamfolies geven wij vijf jaar garantie bij binnenmontage en twee jaar bij montage aan de buitenkant. Deze garantie kunnen wij u bieden omdat Perfo alleen folies van de allerbeste kwaliteit gebruikt. U kunt er op vertrouwen dat de folie niet gaat krimpen, plooien, verkleuren of anderszins in ongerede raakt. Onze folies zijn voorzien van een afwasbare en krasbestendige laag. Hierdoor blijft het mogelijk de ramen schoon te maken zoals u gewend bent te doen.

Met deze site hopen wij u voldoende geïnformeerd te hebben. Wij danken u voor de getoonde belangstelling naar onze producten. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst over onze technische documentatie of prijsopgave, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te voorzien van informatie en advies over onze producten en diensten.